Ποιοι λόγοι οδήγησαν την Ke$ha στο κέντρο αποτοξίνωσης, σύμφωνα με τη μητέρα της.

Όλη η αλήθεια!

Εδώ και λίγο καιρό, η δημοφιλής τραγουδίστρια της pop, Ke$ha βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, λόγω κάποιων διατροφικών διαταραχών που την ταλαιπωρούν. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η μητέρα της ξεσπά κατηγορώντας τους συμβούλους της κόρης της, οι οποίοι την παρότρυναν να χάσει αρκετό βάρος. Ειδικότερα, η Pebe Sebert κατονομάζει τον Dr Luke ως κύριο υπεύθυνο της όλης κατάστασης. “Ο Dr Luke της έλεγε συνεχώς πως πρέπει να είναι σε φόρμα και να χάσει κιλά. Η Kesha έκανε γυμναστική, δίαιτα και, γενικότερα, ότι μπορούσε αλλά δεν αδυνάτιζε γρήγορα. Έτσι, κατέληξε στη βουλιμία” λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη της στο περιοδικό People, η Pebe ισχυρίζεται πως ο Dr Luke είχε πει σε ένα γνωστό τους πως πίστευε ότι μοιάζει με ψυγείο στο τελευταίο της video clip. Ωστόσο, με ανακοίνωση του, ο Dr Luke χαρακτηρίζει τις κατηγορίες ψευδείς. “Είναι κρίμα τη στιγμή που η Keshaβρίσκεται σε θεραπεία, η μητέρα της κρατά αυτή τη στάση με τα μέσα ενημέρωσης” δηλώνει ο Dr Luke“Η Kesha έχει την αμέριστη συμπαράσταση μου. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά”συμπληρώνει.

Μη γνωρίζοντας πως θα καταλήξει αυτή η διαμάχη, ας ελπίσουμε ότι η τραγουδίστρια θα επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντα της. Να σημειωθεί, παράλληλα, πως η συνεργασία της μ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s