Βγηκε στην δημοσιοτητα ακυκλοφορητο τραγουδι του Michael Jackson!

Μόνο με αυτές τις δύο λέξεις θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το παρακάτω άρθρο! Μπορεί να έχει αρκετό καιρό που έχει φύγει ο Michael Jackson, όμως το στίγμα του στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία το έχει αφήσει εδώ και πολλά χρόνια!

Έτσι, πριν λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε το τραγούδι ολόκληρο, το οποίο δεν είχε βγει όσο ήταν εν ζωή, ο μεγάλος τραγουδιστής…

Ο τίτλος αυτού… “Ι Am A Loser”! Σίγουρα, το πρώτο σχόλιο που μπορεί να κάνει κανείς, είναι οτι μόνο loser δεν μπορεί να θεωρηθεί ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης. Ήταν ένας απο τους καλύτερους showman που έχουν βγει ποτέ, καθώς και φωνητικά ήταν άριστος, αλλά και στον χορό … απλά άπιαστος!

Όσον αφορά το τραγούδι, είναι μια μπαλάντα pop, με ήρεμο ρυθμό, και χρώμα Jackson! Τι εννοώ: Ο τραγουδιστής, ήθελε τόσο μουσικά όσο και χορευτικά, κάποια πράγματα συγκεκριμένα να βγουν όπως ήθελε εκείνος. Έτσι έβγαινε όλο το show όπως το είχε εκείνος στο μυαλό του. Ακριβώς έτσι έγινε και στο συγκεκριμένο τραγούδι. Για αυτό, και αν το ακούσει κάποιος για πρώτη φορά, θα καταλάβει αμέσως ότι είναι… Michael Jackson!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s