Η Lady Gaga στην κορυφη της λιστας των «Πιο Ισχυρών Καλλιτεχνών» του Forbes!

H λίστα με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη κυκλοφόρησε και πάλι!

Η Lady Gaga είναι φέτος στην κορυφή της λίστας του Forbes που βασίζεται στα έσοδα, τα social media και τις αναφορές κάποιου-ας από τον τύπο! Μόνο το “Born this way World Tour” κατάφερε να τις αποφέρει 168 εκατομμύρια δολάρια παρόλο που αναγκάστηκε να το σταματήσει απότομα λόγο του σοβαρού τραυματισμού της στο ισχίο. Στην «δύναμη» της τραγουδίστριας προστίθενται και 38 εκατομμύρια followers στο Twitter αλλά και 58 εκατομμύρια fans στο Facebook που αποδεικνύουν πως η Gaga είναι το πρόσωπο με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2013!

Τις επόμενες τρεις θέσεις κατέχουν επίσης μεγάλες ντίβες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και έτσι στις θέσεις #2, #3 και #4 βλέπουμε να «καμαρώνουν» τα ονόματα των Beyonce , Madonna και Taylor Swift αντίστοιχα –φανταστείτε τι θα δούμε του χρόνου όταν η Beyonce θα ξεκινήσει και πάλι την περιοδεία της για το “Mrs. Carter World Tour”-. Η λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Lopez, η οποία βρισκόταν πέρυσι στην πρώτη θέση της λίστας, έπεσε φέτος στην 12η.

Στην 5η θέση εμφανίζεται το όνομα των Bon Jovi ενώ το μόνο βρετανικό όνομα που εμφανίζεται μέσα στο Top10 είναι αυτό των Coldplay που αντλούν δύναμη από τις συναυλίες τους ($3 εκατομμύρια) αλλά και από την δημοτικότητα των ανθρώπων που τους περιβάλουν όπως η «οσκαρούχος» σύζυγος του τραγουδιστή Chris Martin, Gwyneth Paltrow αλλά και οι στενοί φίλοι και συνεργάτες τους Beyonce και Jay-Z!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s