Μεγαλες Προσδοκιες (2013)

Υπόθεση:

Ο βραβευμένος με BAFTA Μάικ Νιούελ (“Four Wedding and a Funeral”, “Harry Potter and the Goblet of Fire”) σκηνοθετεί το κλασικό μυθιστόρημα του Τσάρλς Ντίκενς με ένα υψηλού επιπέδου καστ, το οποίο συμπεριλαμβάνει τη βραβευμένη με BAFTA και υποψήφια για Όσκαρ Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (“The King’s Speech”, “Alice in Wonderland”) και τον επίσης βραβευμένο με BAFTA και υποψήφιο για Όσκαρ Ρέιφ Φάινς(“Schindler’s List”, “The English Patient”).

Ο Πίπ είναι ένα σεμνό ορφανό αγόρι που του δίνεται η ευκαιρία να λάμψει χάρη σε έναν μυστηριώδη ευεργέτη. Ο Πίπ κινείται μέσα στη λονδρέζικη κοινωνία ως ένας τζέντλεμαν, και χρησιμοποιεί την πρωτόγνωρη θέση του για να πλησιάσει την όμορφη Εστέλα, μια κακομαθημένη κληρονόμο, με την οποία είναι ερωτευμένος από μικρός. Ωστόσο, η σοκαριστική αλήθεια πίσω από τη μοίρα του, θα έχει καταστροφικές συνέπειες για όλους όσους αγαπάει.

H νέα διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος του Κάρολου Ντίκενς έχει ένα πολύ καλό καστ από Άγγλους κυρίως ηθοποιούς. Πρωταγωνιστής είναι ο Jeremy Irvine στο ρόλο του Pip. Την Estella θα ερμηνεύσει η Holliday Grainger, τον Magwitch o Ralph Fiennes, την Mrs. Joe η εξαιρετική Sally Hawkins και με την Helena Bonham Carter στο ρόλο της στρυφνής γεροντοκόρης Miss Havisham.

Είδος ταινίας: Δράμα, Ρομάντζο

Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s