Οι Ocean Colour Scene επεστρεψαν με νεα δισκογραφικη δουλεια!

Η αρχή έγινε το 1989 όταν το διάσημο πλέον συγκρότημα ξεκίνησε το ταξίδι στην παγκόσμια μουσική σκηνή από το Birmingham της Αγγλίας!

Έκτοτε οι Ocean Colour Scene έχουν κυκλοφορήσει 9 studio albums -εκ των οποίων τα 5 έχουν ανέβει στο Top10 της χώρας τους… και όχι μόνο- και αναρίθμητα singles που επίσης τους έχουν κάνει να ξεχωρίζουν ως ένα από τα πιο σημαντικά σχήματα της Αγγλίας αλλά και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής! Ποιος fan της brit rock δεν θυμάται τις μεγάλες επιτυχίες των 90’s: “The riverboat song”, “The Day We Caught the Train”, “Hundred Mile High City” και “Better day”;

Τώρα οι Ocean Colour Scene επέστρεψαν με το ολοκαίνουριο, δέκατο album τους που ακολουθεί εκείνο του 2010 με τίτλο “Saturday”. To “Painting” έφτασε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του στο Νο.48 του βρετανικού Top10 και μετά από το ομότιτλο με το album τραγούδι μας παρουσιάζουν το δεύτερο single τους “Doodle Book”. Οι παραδοσιακοί rock & roll ρυθμοί είναι σίγουρο πως θα σας ξεσηκώσουν και πως το τραγούδι θα γίνει το επόμενο θέμα προς συζήτηση για τα βρετανικά charts!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s