Το Δασος με τα Χερια και τα Δοντια! (1)

Περίληψη:

Στον κόσμο της Μαίρης, οι αλήθειες είναι απλές.Η Αδελφότητα ξέρει πάντα ποιο είναι το σωστό. Οι Προστάτες προστατεύουν και υπηρετούν. Οι Ακαθαγίαστοι δεν θα υποχωρήσουν ποτέ.Και πρέπει πάντα να φροντίζεις το φράχτη που περιβάλλει το χωριό. Το φράχτη που προστατεύει το χωριό από το Δάσος με τα Χέρια και τα Δόντια. Όμως σιγά-σιγά, οι αλήθειες της Μαίρης καταρρίπτονται. Μαθαίνει πράγματα που δεν ήθελε ποτέ να ξέρει για την Αδελφότητα και τα μυστικά της, και τους Προστάτες και τη δύναμή τους. Και, όταν παραβιάζεται ο φράχτης και ο κόσμος της βυθίζεται στο χάος, συνειδητοποιεί την πραγματικότητα για το πόσο ανελέητοι είναι οι Ακαθαγίαστοι. Τώρα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο χωριό και στο μέλλον της, ανάμεσα σε εκείνον που αγαπά και σε εκείνον που την αγαπά. Και πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια για το Δάσος με τα Χέρια και τα Δόντια. Είναι δυνατόν να υπάρχει ζωή έξω από έναν κόσμο που περιβάλλεται από τόσο θάνατο;

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

“Έξυπνο, σκοτεινό, μαγευτικό, το Δάσος με τα Χέρια και τα Δόντια, εναλλάσσεται διαρκώς μεταξύ τρόμου και ομορφιάς. Ο κόσμος της Μαίρης θα μείνει αξέχαστος στους αναγνώστες”.

-Cassandra Clare, συγγραφέας του μπεστ-σέλερ Πόλη των Οστών.

 

“Αποδεικνύοντας πως είναι μία από τις πιο ταλαντούχες φωνές στη σύγχρονη νεανική λογοτεχνία, η Carrie Ryan, πλέκει τη ζωή, την αγάπη και την ανεπαίσθητη ομορφιά μέσα σε έναν τερατώδη, κατεστραμμένο κόσμο.”

-Kami Garcia & Margaret Stohl, συγγραφείς του μπεστ-σέλερ Όμορφα Πλάσματα

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s