Φτερα (1) – Aprilynne Pike

Περίληψη:

Η Λόρελ κάνει μια καινούρια αρχή στη ζωή της όταν οι θετοί γονείς της αποφασίζουν να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες και να εγκαταλείψουν τη γη που ανήκε στην οικογένεια της μητέρας της εδώ και πολλές γενιές. Πέρα από την αλλαγή περιβάλλοντος, όμως, η Λόρελ καλείται να αντιμετωπίσει πολλές άλλες δυσκολίες και μια απροσδόκητη εξέλιξη που μοιάζει εξωπραγματική.
Βήμα βήμα η Λόρελ θα ανακαλύψει την πραγματική της φύση… με τη βοήθεια του αγαπημένου της, του Ντέιβιντ: η Λόρελ είναι ένα πλάσμα του νεραϊδόκοσμου.

Θα γυρίσει την πλάτη, όμως, στον πραγματικό κόσμο ακολουθώντας το κάλεσμα του Ταμάνι, του συντρόφου της στο νεραϊδόκοσμο;

Προσωπική άποψη:

Το συγκεκριμένο βιβλίο το τελείωσα σε δύο μέρες. Μου άρεσε πάρα πολύ και ο τρόπος που υφαίνει η συγγραφέας την ιστορία, με χαρακτήρες που πραγματικά θα ευχόσουν να υπήρχαν στην πραγματικότητα. Η πλοκή ρέει με τρόπο που δεν σε κάνει να βαριέσαι και να ανυπομονείς για το παρακάτω. Στο τέλος, το σημείο όπου σταματάει το βιβλίο είναι τόσο κρίσιμο που ανυπομονείς για το δεύτερο βιβλίο. Και προσωπικά, μου αρέσει όταν ο συγγραφέας δεν σου αφήνει περιθώρια να μαντέψεις για το τι θα συμβεί στη συνέχεια και κρατάει τον αναγνώστη συνεχώς σε εγρήγορση. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Επίσης υπάρχει και το δεύτερο βιβλίο της τετραλογίας, το οποίο θα δημοσιεύσω αύριο.

Και όπως πάντα το απόσπασμα_: http://www.livanis.gr/FlipBook/978-960-14-2395-1/flipbook.swf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s