Ριγος – Maggie Stiefvater

Άλλο ένα καταπληκτικό βιβλίο φαντασίας!!! Μια τριλογία, που ΕΥΤΥΧΩΣ, έχουν κυκλοφορήσει και τα τρία βιβλία στα ελληνικά!  🙂

Περίληψη:

Η Γκρέις έχει περάσει χρόνια παρακολουθώντας τους λύκους στο δάσος πίσω από το σπίτι της. Ξέρει πως ένας λύκος με κίτρινα μάτια -ο δικός της λύκος- την παρακολουθεί. Νιώθει μια βαθιά οικειότητα μαζί του δίχως να μπορεί να εξηγήσει το γιατί.
Ο Σαμ ζει δύο ζωές. Η μία ως λύκος κι η άλλη ως άνθρωπος. Ως λύκος είναι η σιωπηλή συντροφιά της κοπέλας που αγαπάει. Ως άνθρωπος δεν έχει τολμήσει ακόμα να της μιλήσει.
Όταν, κάποια στιγμή, οι κυνηγοί πληγώνουν τον Σαμ, αυτός καταφέρνει να αποκτήσει την ανθρώπινη μορφή του και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Γκρέις.
Εκεί εκφράζεται η αγάπη των δύο νέων και ο αναγνώστης παρακολουθεί με αγωνία την πάλη του αγοριού να απαλλαγεί από το μοναχικό του παρελθόν αλλά και από την αγέλη των λυκανθρώπων που εποφθαλμιούν την ευτυχία του, καθώς και την πάλη της κοπέλας να τον κρατήσει για πάντα κοντά της βάζοντας, πολλές φορές, σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή.

Αυτό το βιβλίο το έχω σημειώσει στην λίστα μου εδώ και καιρό αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμη. Θα το ξεκινήσω όμως αμέσω μετά από αυτό που διαβάζω τώρα! Αν κάποιος από εσάς το έχει διαβάσει, πείτε τη γνώμη σας!!

Κι όπως πάντα έχουμε απόσπασμα! -> http://www.patakis.gr/images/files/14772.pdf

-> http://www.patakis.gr/images/files/14773.pdf

Καλό διάβασμα!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s