Αγγελικο Σκοταδι

Ο τίτλος κάνει μπαμ οπότε δεν χρειάζεται να πω ότι το βιβλίο έχει σχέση με αγγέλους!

Περίληψη:

Τη νύχτα που η Σκάι κλείνει τα δεκαεπτά της χρόνια, συναντά δύο αινιγματικούς ξένους. Εντελώς αντίθετοι μεταξύ τους, σαν τη φωτιά και τον πάγο, ο Άσερ είναι μελαχρινός και άγριος, ενώ ο Ντέβιν είναι ανοιχτόχρωμος και ήρεμος. Η ξαφνική εμφάνισή τους θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Σκάι. Δεν έχει ιδέα τι θέλουν ή γιατί παρακολουθούν την κάθε της κίνηση· το μόνο που ξέρει είναι ότι η παρουσία τoυς συμπίπτει μ΄ ένα σωρό ανεξήγητα γεγονότα. Σύντομα η Σκάι θα αρχίσει να αμφισβητεί την ταυτότητά τους αλλά και την αλήθεια για το δικό της παρελθόν. Θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί με το απίστευτο μυστικό που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο της. Διχασμένη ανάμεσα στον Άσερ και στον Ντέβιν, θα πρέπει να επιλέξει. Και η τελική επιλογή της θα έχει συνέπειες και για τους τρεις τους.

Το πρώτο βιβλίο μιας σαγηνευτικής τριλογίας. Στα αγγλικά έχει ήδη κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο, οπότε ανυπομονούμε να βγει και εδώ σύντομα!

Προσωπικά, το έχω διαβάσει και μου άρεσε πολύ. Το όλο κλίμα με τους αγγέλους, οι διαμάχες για τα πιστεύω του καθενός, οι συγκρούσεις για το ποιος από τους δύο θα κερδίσει την καρδιά της Σκάι, δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα που δεν μοιάζει με καμία από τα άλλα βιβλία με αγγέλους.

Να και το απόσπασμα του βιβλίου! -> http://www.psichogios.gr/datafiles/videos/Aggeliko_skotadi.pdf

Καλή ανάγνωση!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s